Annorlunda spännande forum att presentera och sälja sin konst

Vi gillar konst och bjuder gärna in en mångfald av olika uttryck på våra galleriväggar, olja, akryl, tempera, akvarell, tusch, collage, foto, tryck, textil....konst som vi själva skulle vilja ha hemma. På detta sätt får vi en fantastisk energigivande och ombytlig arbetsmiljö, våra kunder får en konstupplevelse och möjlighet att köpa konst och konstnärer får ett annorlunda forum att presentera och sälja sin konst. Vilket kinderägg!

Vill du veta vad som händer på Galleriet? Skicka ett mail till galleriet@houseofhairdressers.se

PÅGÅENDE UTSTÄLLNING

Ingegärd Bergsten - konstnär

Född 1949 i gruv- och keramikorten Ekeby i Skåne med förälder som varit aktiv i skapandet av fasadbeklädnaden
av operahuset i Sidney.
Konstnärlig grundutbildning vid bl a konstlinjen på Munka Ljungby folkhögskola.
Högre konstutbildning fortsatte sedan för bl a Arne Isaksson, Erik Cedervall, Erling Johansson och Gunilla Grundéus vid Gerlesborgsskolan i Bohuslän.

Är bosatt och med ateljé i Helsingborg.
Vidare har jag ateljéer i NV Skåne/Strandbaden och Nacka/Saltsjöqvarn.
Jag har under årens lopp provat många olika tekniker inom konsten, men måleri baserat på tempera och akvarell dominerar nu.
Även teckning och textilt finns med på repertoaren. Porträtt är en av mina passioner, antingen de är väldigt porträttlika eller att jag försöker fånga personen i form av katter.

Landskapsmotiv har på senare år vuxit i mitt intresse och resulterat i verk som ofta är baserade på en annorlunda teknik i form av collage där återvinning är ett betydande inslag.
Mycket inspiration får jag vid strandpromenaderna i naturskyddsområdena i Strandbaden/Nyhamnsläge där jag samtidigt städar stranden från plast och annat skräp som flyter iland.
Även de fantastiska vyerna från Saltsjöqvarn över Stockholm har inspirerat mig.

Har deltagit i ett stort antal utställningar globalt i Sverige, varav ca 30 varit jurybedömda, samt deltagit i Konstrundan i NV Skåne sedan dess start för 24 år sedan.

mail: ingegard.bergsten@gmail.com
tel: 070-527 93 98

Boka tid!